Wat is de beste huisdierenverzekering voor mijn hond?

Start met vergelijken

De afgelopen dagen ben ik op zoek gegaan naar een goede huisdierenverzekering voor Banjer. Alles lijkt gelukkig weer normaal te zijn met haar. We zijn heel erg blij dat het deze keer goed is afgelopen, maar we willen voorkomen dat we de volgende keer voor grotere verrassingen komen te staan.

Banjer is ons “ kindje” en je wilt natuurlijk alleen de beste zorg voor haar. De laatste bezoeken aan de dierenarts hadden ons echter wel met de neus op de feiten gedrukt dat daar ook een kostenplaatje aan zit. Gelukkig waren de kosten in ons geval nog niet heel erg uit de hand gelopen. Toch betaal ik liever een klein bedrag aan premie per maand, dan in 1 keer zo’n grote uitgave te moeten doen als er wat aan de hand is.

Welke verzekeraar is betrouwbaar?

Nu we eenmaal besloten hebben om een verzekering voor onze hond te nemen kan de speurtocht beginnen naar een goede en vooral betrouwbare verzekeringsmaatschappij die huisdieren verzekeren. Je hebt er natuurlijk ook niets aan om bij een verzekeraar te gaan verzekeren die uiteindelijk niet wil uitkeren als er iets aan de hand is. Het is dus belangrijk om alle ervaringen en polisvoorwaarden goed te gaan doornemen alvorens we een keuze gaan maken. We hopen dat we aan de hand van alle informatie die we hebben verzameld snel een beslissing kunnen nemen om een hondenverzekering voor Banjer af te sluiten.

Een verzekering voor al je dieren

Tijdens het verzamelen van de informatie voor de juiste dierenverzekering voor Banjer zag ik dat er ook een kattenverzekering en zelfs verzekeringen zijn voor je konijn en papegaai zijn af te sluiten. Ik had geen idee dat dit ook voor andere dieren mogelijk was, maar ik kan mij eigenlijk ook wel voorstellen dat je voor deze dieren tegen hoge kosten kan aanlopen bij de dierenarts.

Ik houd jullie op de hoogte van mijn zoektocht en mijn ervaring en bevindingen kun je terugvinden op deze website. Op deze manier hoop ik meer mensen te kunnen helpen de juiste verzekering te kiezen voor hun huisdier.

De beste dierenverzekeringen voor honden en katten:


4/5 (1)

OHRA

Kies zelf je dierenarts
Alle rassen en kruisingen welkom
Meest gekozen huisdierenverzekering

Bereken premie

Petplan

Uitgebreide vergoeding voor alle rassen
Vrije dierenartskeuze
Makkelijk online declareren

Bereken premie

Reaal Dier & Zorg

De beste keuze omdat:

Castratie en sterilisatie
Operaties van heupen en ellebogen
€ 65 preventieve zorg per jaar


Bereken premie