Thuiszorg voor dieren

Start met vergelijken

 

Eindelijk is er een mogelijkheid om uw hond of kat thuis te laten verzorgen. Deze service “thuiszorg voor dieren” genaamd is beschikbaar in heel Nederland en heeft grote voordelen voor u als honden- of kattenbezitter! U kunt rekenen op professionele zorg voor uw huisdier tegen een zeer scherpe vergoeding.

Thuiszorg na operatie hond of kat

Wanneer uw huisdier een operatie heeft ondergaan en de wond moet bijvoorbeeld nog verder thuis worden verzorgd dan is er de mogelijkheid om voor uw hond of kat thuiszorg te regelen. Via de website eenvoudig een zorgaanvraag indienen. Een medewerker van thuiszorg voor dieren komt dan bij u thuis langs om uw huisdier te verzorgen. Dit scheelt u in de extra dierenartskosten en u hoeft niet nog eens met uw dier naar de dierenarts toe. Het personeel wat bij de thuiszorg voor dieren werkt is uitermate gekwalificeerd personeel met minimaal een opleiding voor dierenverzorging, medewerker dierenambulance, dierenartsassistent of studenten diergeneeskunde.

Wat doet de thuiszorg medewerker voor u?

De thuiszorg voor dieren medewerker kan zorgen voor de wondverzorging, het verwisselen van verband, katheriseren, temperatuur opnemen, medicijnen toedienen en opvangen en verpakken van urine en ontlasting voor een nader onderzoek. Tevens kunt u een beroep op de thuiszorg voor dieren doen voor moeilijk bereikbare teken, splinters of behandeling van kleine wondjes.

De beste dierenverzekeringen voor honden en katten:


4/5 (1)

OHRA

Kies zelf je dierenarts
Alle rassen en kruisingen welkom
Meest gekozen huisdierenverzekering

Bereken premie

Petplan

Uitgebreide vergoeding voor alle rassen
Vrije dierenartskeuze
Makkelijk online declareren

Bereken premie

Reaal Dier & Zorg

De beste keuze omdat:

Castratie en sterilisatie
Operaties van heupen en ellebogen
€ 65 preventieve zorg per jaar


Bereken premie