Kosten Chippen Hond of Kat

Start met vergelijken

Kosten chippen hond of kat verzekerd via dierenverzekering?
Hier vind je snel en overzichtelijk de beste èn goedkoopste!

Wellicht loop je met de gedachten om je huisdier te laten chippen en vraag jij je af wat de kosten van het chippen zijn? Gelukkig vallen de kosten voor het chippen van een hond of kat wel mee! Hoewel elke dierenarts zelf mag bepalen wat ze in rekening brengen liggen de vergoedingen voor het plaatsen van een chip zo tussen de € 25 en € 50. Dit zijn eenmalige kosten voor het inbrengen en registratie van de chip. Daarnaast kan de dierenarts nog kosten voor een consult in rekening brengen. Wanneer je niet afhankelijk bent van één dierenarts kan het de moeite lonen om even een paar praktijken op te bellen om de prijzen te vergelijken.

Kosten Hond Of Kat Chippen Vergoed?

Normaal gesproken zijn de kosten voor het inbrengen van een registratiechip voor je hond of dierenverzekering natuurlijk voor eigen rekening. Wanneer je echter een dierenverzekering hebt, dan worden de kosten voor het inbrengen en registreren in de meeste gevallen door de verzekeraar vergoed! Mocht je nog geen verzekering voor je huisdier hebben en deze willen afsluiten, dan stellen een aantal verzekeraars de registratiechip voor je huisdier zelfs verplicht. Het voordeel is wel dat zij de kosten hiervoor voor hun rekening nemen.

Gratis Chippen Hond Of Kat

Mocht je dus nog geen verzekering voor je hond of kat hebben en je wilt je huisdier graag laten chippen, doe dat dan pas na het sluiten van een dierenverzekering. De dierenverzekeraars die wij op onze website vermeld hebben vergoeden namelijk allemaal de kosten voor het laten chippen van je huisdier. Op deze manier kun je jouw hond of kat dus GRATIS laten chippen!

LET OP: Sinds 2012 is het verplicht om puppies te laten chippen!

De beste dierenverzekeringen voor honden en katten:


4/5 (1)

OHRA

Kies zelf je dierenarts
Alle rassen en kruisingen welkom
Meest gekozen huisdierenverzekering

Bereken premie

Petplan

Uitgebreide vergoeding voor alle rassen
Vrije dierenartskeuze
Makkelijk online declareren

Bereken premie

Reaal Dier & Zorg

De beste keuze omdat:

Castratie en sterilisatie
Operaties van heupen en ellebogen
€ 65 preventieve zorg per jaar


Bereken premie