Een dierenverzekering bij HEMA?

De laatste jaren komen er steeds meer aanbieders van dierenverzekeringen op de markt. Zo ook HEMA. Zij bieden sinds een aantal jaren de mogelijkheid om een dierenverzekering af te sluiten via hun website. Wat veel mensen echter niet weten is dat HEMA zelf geen verzekeraar is! De verzekering die je afsluit bij HEMA wordt gewoon ondergebracht bij een echte verzekeraar. HEMA is dus eigenlijk niets anders dan een (gevolmachtigd) tussenpersoon!

De HEMA brengt zijn verzekeringen onder bij Achmea Schadeverzekeringen NV te Apeldoorn. De verzekeringsafdeling van de HEMA handelt wel zelf de declaraties voor uw huisdier af.

Voordelen van een dierenverzekering bij HEMA

Het voordeel van de huisdierenverzekeringen bij HEMA is dat u niet vast zit aan een contract van een paar jaar. De verzekeringen bevatten geen verhoogde premie voor rasdieren en hebben een uitgebreide dekking. Dus als u op zoek bent naar een goedkope en betrouwbare verzekering voor uw huisdier is HEMA zeker een goede keuze.

Wat heeft de HEMA dierenverzekering te bieden?

 • 1 basis verzekering
 • Aanvullende verzekering mogelijk en extra dekkingen mogelijke
 • Eigen bijdrage is € 45,- per ingediende declaratie
 • Ingangsdatum na ontvangst en acceptatie (wachttermijn periode 30 dagen na ingangsdatum m.u.v. ongeval)
 • Eigen risico 15% op basisverzekering bij aanvullend 15 tot 50% van de verzekerde medische kosten
 • Maximaal € 3000,- per verzekeringsjaar

Eén reactie op “HEMA”

 1. Sara Due schreef:

  van HEMA is jouw hond of kat goed en betaalbaar verzekerd bij een bezoek aan de dierenarts. Zo kun je jouw trouwe beestje alle zorg en aandacht geven. Een hele geruststelling.

  5/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *