Goedkoopste dierenverzekering

Start met vergelijken

Goedkoopste dierenverzekering

Momenteel zijn er verschillende aanbieders van dierenverzekeringen in Nederland. Om de goedkoopste dierenverzekering voor jouw huisdier te vinden is het belangrijk om de verschillende aanbieders te vergelijken! Dat is precies wat wij voor je hebben gedaan. Wij hebben de beste huisdierenverzekeringen voor jou op een rijtje gezet.

Welke verzekering voor jou echter het goedkoopst is hangt van een aantal factoren af. De premie is namelijk afhankelijk van het soort huisdier (hond, kat, konijn of papegaai). Daarnaast is ook van de leeftijd van je huisdier belangrijk op het moment dat je de verzekering afsluit, het ras en de dekking waar je voor kiest. Let echter wel op dat de hoogte van de premie niet het belangrijkste is!

Afzekeren medische kosten

Naar ons idee neem je een dierenverzekering om de (belangrijkste) kosten voor de medische zorg van je huisdier af te dekken. Net als mensen kunnen dieren ook ziek worden, betrokken raken bij een ongeval of overlijden. In deze gevallen wil je als eigenaar niet geconfronteerd worden met een torenhoge rekening van de dierenarts.

Polisvoorwaarden en afhandeling claims

Voor je een dierenverzekering afsluit is het altijd belangrijk dat je goed kijkt naar de dekking (polisvoorwaarden) en niet alleen naar de verschillen in premie! Lees daarom altijd goed de polisvoorwaarden van dierenverzekering door. Je zoekt uiteindelijk een verzekering die voldoet aan je verwachting en daar hoort natuurlijk ook de afhandeling van claims door de verzekeraar bij.

Goedkope dierenverzekeringen?

Op onze website hebben wij een selectie gemaakt van goedkope en met name betrouwbare en goed gewaardeerde verzekeraars. Op basis van de vergelijkingstabel hierboven kun je eenvoudig een verzekeraar kiezen die je aanspreekt en een offerte aanvragen of met een gerust gevoel direct een dierenverzekering af te sluiten.

Wanneer je liever eerst de verzekeringen vergelijk op basis van huisdier, dan kun je via het onderstaande menu kijken wat de mogelijkheden zijn en direct je verzekering afsluiten.

De beste dierenverzekeringen voor honden en katten:


4/5 (1)

OHRA

Kies zelf je dierenarts
Alle rassen en kruisingen welkom
Meest gekozen huisdierenverzekering

Bereken premie

Petplan

Uitgebreide vergoeding voor alle rassen
Vrije dierenartskeuze
Makkelijk online declareren

Bereken premie

Reaal Dier & Zorg

De beste keuze omdat:

Castratie en sterilisatie
Operaties van heupen en ellebogen
€ 65 preventieve zorg per jaar


Bereken premie