Dierenverzekering voor blinde geleide honden

Start met vergelijken

Waarom een dierenverzekering voor een blinde geleide hond?

Een blinde geleide hond kan je wanneer je blind bent weer meer bewegingsvrijheid geven. Iets dat zonder de hulp van de hond natuurlijk vele malen moeilijker is. Jouw blinde geleide hond is daarom ook je steun en toeverlaat. Je wilt daarom ook goed voor je hond zorgen en om deze reden is het verstandig om ook aan een dierenverzekering voor blinde geleide honden te denken. Hoewel je misschien een vergoeding krijgt voor je blinde geleide hond zijn de kosten voor ziekte en behandeling bij de dierenarts natuurlijk wel voor eigen rekening en deze kosten kunnen helaas nog wel eens hoog oplopen. Een goede dierenverzekering kan je deze zorgen ontnemen.

Dierenverzekering voor blinde geleide honden met korting!

Wanneer je op zoek bent naar een goede en voordelige verzekering voor je blinde geleide hond, dan kunnen wij je helpen. Wanneer jouw hond is opgeleid door KNGF, Desudo, Herman Janssen geleideschool of Martin Gaus, dan krijg je 15% korting op de premie van je verzekering ongeacht de keuze van het vergoedingspakket. Je dient hiervoor vanzelfsprekend wel een bewijs te kunnen overleggen dat je hond door één van deze instituten is opgeleid. Daarnaast heeft deze verzekering als extra voordeel dat er een insluitingclausule op de polis komt voor de heup en ellebogen.

Hoe kun je deze dierenverzekering afsluiten?

Het afsluiten van deze speciale dierenverzekering voor blinde geleide honden kan helaas niet direct via onze website. We willen je daarom vragen om contact met ons op te nemen via ons contactformulier en te vermelden dat het om een dierenverzekering voor blinde geleide honden gaat. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een offerte te kunnen maken en je eventueel te helpen met het afsluiten van de verzekering.

De beste dierenverzekeringen voor honden en katten:


4/5 (1)

OHRA

Kies zelf je dierenarts
Alle rassen en kruisingen welkom
Meest gekozen huisdierenverzekering

Bereken premie

Petplan

Uitgebreide vergoeding voor alle rassen
Vrije dierenartskeuze
Makkelijk online declareren

Bereken premie

Reaal Dier & Zorg

De beste keuze omdat:

Castratie en sterilisatie
Operaties van heupen en ellebogen
€ 65 preventieve zorg per jaar


Bereken premie