Dierenverzekering Kruidvat

Start met vergelijken

De afgelopen jaren is het aanbod van dierenverzekeringen steeds verder uitgebreid. Het kruidvat heeft ook een tijd een verzekering voor dieren aangeboden. Per 1 januari 2016 is kruidvat echter gestopt met het verstrekken van dierenverzekeringen. Nou ja verstrekken, veel mensen weten wellicht niet dat kruidvat zelf helemaal geen verzekeringen verstrekt! Een bij hun afgesloten verzekering wordt altijd ondergebracht bij een echte verzekeringsmaatschappij. Kruidvat is alleen maar een tussenpersoon, meer niet!

Persoonlijk vind ik het altijd verstandiger om je huisdierenverzekering direct bij een verzekeringsmaatschappij af te sluiten. Je hebt dan rechtstreeks contact met de maatschappij die ook verantwoordelijk is voor het uitvoeren van je verzekering. Aangezien kruidvat gewoon een drogisterij is en geen verzekeraar heeft dat voor mijn gevoel weinig meerwaarde bij het afsluiten van een verzekering!

Alternatief voor kruidvat huisdierenverzekering?

Nog steeds zijn er mensen die op zoek zijn naar een verzekering voor dieren via kruidvat. Aangezien deze dus geen verzekeringen voor huisdieren aanbiedt hebben wij op onze website een overzicht gemaakt met goede en betrouwbare alternatieven. Alle door ons vermelde verzekeringen worden kun je direct afsluiten bij de verzekeraars zonder tussenpersoon! Zo kun je eenvoudig de dierenverzekering kiezen die je het meest aanspreekt en direct jouw premie berekenen.

Alternatieven voor kruidvat dierenverzekering
De beste èn goedkoopste verzekering vind je hier!

De beste dierenverzekeringen voor honden en katten:


4/5 (1)

OHRA

Kies zelf je dierenarts
Alle rassen en kruisingen welkom
Meest gekozen huisdierenverzekering

Bereken premie

Petplan

Uitgebreide vergoeding voor alle rassen
Vrije dierenartskeuze
Makkelijk online declareren

Bereken premie

Reaal Dier & Zorg

De beste keuze omdat:

Castratie en sterilisatie
Operaties van heupen en ellebogen
€ 65 preventieve zorg per jaar


Bereken premie