Beste dierenverzekering

Start met vergelijken

Welke huisdierenverzekering is nu echt het beste?

In de bovenstaande vergelijkingstabel vind je alle door ons geselecteerde verzekeraars inclusief onze waardering en een beknopte omschrijving van de belangrijkste kenmerken (klik hier voor uitgebreider overzicht per dier). Welke verzekering het beste voor jou is hangt natuurlijk af van jouw persoonlijke voorkeur en financiële situatie.

Kun je zelf wel enig financieel risico lopen en wil je alleen verzekerd zijn tegen hoge kosten bij de dierenarts? Kijk dan goed naar de hoogte van de maximale vergoeding en het eventuele eigen risico of de eigen bijdrage. Dit verschilt het meeste per verzekeraar en per gekozen pakket.

Hoe wij jou kunnen helpen?

Wanneer jij het lastig vind om uit alle aanbieders van verzekeringen de beste dierenverzekeringen te kiezen, dan kunnen wij jou helpen. Wij hebben voor jou namelijk alleen de beste aanbieders van dierenverzekeringen geselecteerd en op onze website geplaatst.

Op onze website staan dus alleen goede maar bovenal betrouwbare aanbieders. Hierdoor hoef jij niet meer alle verzekeringen uit te pluizen en met elkaar te gaan vergelijken. Bespaar jezelf de tijd en het uitzoekwerk. Selecteer hierboven de verzekeraar die je aanspreek en bereken eenvoudig de premie voor jouw huisdier.

Belangrijk! Lees bij het afsluiten van een verzekering altijd zelf even goed de dekking en polisvoorwaarden door! Op deze manier weet je direct wat wel en niet onder de dekking van je dierenverzekering valt en voorkom je teleurstelling achteraf.

De beste dierenverzekeringen voor honden en katten:


4/5 (1)

OHRA

Kies zelf je dierenarts
Alle rassen en kruisingen welkom
Meest gekozen huisdierenverzekering

Bereken premie

Petplan

Uitgebreide vergoeding voor alle rassen
Vrije dierenartskeuze
Makkelijk online declareren

Bereken premie

Reaal Dier & Zorg

De beste keuze omdat:

Castratie en sterilisatie
Operaties van heupen en ellebogen
€ 65 preventieve zorg per jaar


Bereken premie